Boltons store skrekk

Robbie Fowler scorer alltid mot de helhvite.

(Dagbladet.no): Liverpool - Bolton 1-0.

Bolton hadde god grunn til å frykte Robbie Fowler foran dagens kamp på Anfield. Liverpool-spissen hadde en sjeldent god statistikk å slå i bordet med: På 11 starter mot de helhvite hadde Fowler smått fantastiske 11 mål.

Nå har han 12 mål på 12 starter.

Fowler, som fyller 31 år i dag, feiret selvsagt bursdagen med å score kampens eneste mål. Og det nesten to minutter på overtid i første omgang.

Fowler flikket en pasning fra Steven Gerrard til Peter Crouch, og fikk igjen ballen på halvspretten. Fowler viste store avslutningsegenskaper da han plasserte ballen i hjørnet fra 15 meter til 1-0 for Liverpool. Dermed kunne The Kop igjen synge sangen de aldri blir lei av:

«When the ball hit the net, it\'s a fairly safe bet, that it\'s Fowler, Robbie Fowler.»

Tidligere denne uka ble Fowler skamrost av manager Rafel Benitez for det han har gjort siden han kom «hjem». Han var neppe mindre fornøyd med 31-åringen etter kampen - og nå tyder mye på at Fowler får tilbud om ny kontrakt i løpet av de neste ukene.

- Jeg har snakket med Robbie og jeg er fornøyd med ham, fastslo Benitez overfor Sky Sports.

- Vi må ta en avgjørelse i løpet av de neste tre, fire ukene. Vi er veldig fornøyde med ham og han må fortsette å jobbe så hardt som han gjør nå, sa han.

John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool, og markerte seg blant annet med et knallhardt skudd fra 35 meter som Jääskeläinen kontrollerte utenfor.

<B>MATCHVINNER:</B> Her setter Robbie Fowler inn 1-0 og blir matchvinner.