Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bom bom Baros

Ikke en gang på åpent mål klarte Milan Baros å sikre Liverpool-seier hjemme mot Deportivo.

EMs toppscorer rundet keeper Molina etter en snau halvtime, og kunne satt ballen i åpent mål. Men Deportivo-forsvarer Manuel Pablo skled inn og avverget målsjansen.

Også John Arne Riise avverget scoring da han stoppet ballen på streken etter 14 minutter. Keeper Chris Kirkland var helt utspilt da Cesar headet mot mål. Riises hode var imidlertid i veien, og bidro til at gårsdagens kamp ble målløs.

For til tross for stort press i hele kampen, klarte ikke Liverpool mer enn 0- 0 på Anfield.

Trener Rafael Benítez var skuffet, men gledet seg over det han mener var lagets beste kamp siden han overtok i sommer.

-  Jeg synes dette er den beste kampen vi har spilt i år. Vi hadde mange sjanser ved Milan Baros, Djibril Cissé og Luís Garcia. Dessverre var keeperen deres veldig god, men når laget presterer som i dag, kan jeg ikke klage. Deportivo hadde bare en halvsjanse. Alt vi trenger, er litt mer flaks.

-  Det var viktig å vinne, men vi klarte det ikke, og nå må vi vinne bortekampen, sier han til ITV2.

Etter tre kamper ligger Liverpool på tredjeplass i gruppa med fire poeng, det samme som Olympiakos. De tapte i kveld 2- 1 borte for Monaco. Franskmennene leder gruppa med sine seks poeng, mens Deportivo er sist med bare to poeng så langt. Tabeller side 27

MISS PÅ MISS: Milan Baros burde sikret tre poeng mot Deportivo, men kampen endte målløst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media