Bom, bom, bom!

Det var fasit for Haugesunds toppscorer Christian Gytkjær etter rogalandsderbyet mot Viking.

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg er veldig skuffet. Jeg hadde sjansen til å sikre oss tre poeng, sier Gytkjær, som før kampen sto med tre mål på fem opptredener i årets Tippeliga.

- Det er kjedelig, men likevel sånn som skjer noen ganger for en spiss, forklarer 23-åringen.

Fornøyd Grindhaug  Spilleren som ble hentet fra danske Nordsjælland før sesongen kunne sørget for en solid opptur for Haugesund-trener Jostein Grindhaug etter tapene mot Tromsø og Sarpsborg 08. I stedet misbrukte han tre store muligheter.  

- Å score mål er jo det han er best til, så det er nesten litt morsomt. Men jeg er ikke redd for ham, sier Grindhaug, som skryter av danskens inntreden i klubben.

- Gytkjær er egentlig god på det meste, og er i ferd med å finne rollen sin. Nå skal vi bare jobbe litt til med avslutninger, så blir dette veldig bra.

FKH-treneren tok med seg mye positivt tilbake til haugalandet.

- Med den perioden vi har vært inne i, er dette med på å gi oss litt mer flyt. Viking har gode muligheter de også, så vi må si oss fornøyde, mener Grindhaug.

Rekken brutt Det var Viking som åpnet best foran årets største hjemmepublikum, men etter Yann-Erik de Lanleys anullerte scoring etter 15 minutter, maktet ingen av banens aktører å sette ballen i mål. Det måtte underlaget ta sin del av skylden for.

- Banen var akkurat som en sandstrand. Det gjorde forholdene vanskelige, sier Viking-trener Kjell Jonevret. 

Svenskens lag hadde vunnet de seks siste kampene på Viking stadion, og gikk for seier også i ettermiddag. Etter kampen konstaterte imidlertid Jonevret at ett poeng var greit.

- Man vil jo vinne, men vi er inne i et tøft program, og får heller komme sterkere tilbake. 

Det var de Lanley også enig i. 

- Jeg er litt skuffet over at vi ikke skaper mer, men vi må ta med oss at vi tross alt er i toppen. Det blir bedre mot Start på søndag, sier han.