STRAFFESKURK: Christian Bolanos har brent tre straffer i år, her i duell mot Lillestrøms Lars Kristian Eriksen. Foto: Scanpix
STRAFFESKURK: Christian Bolanos har brent tre straffer i år, her i duell mot Lillestrøms Lars Kristian Eriksen. Foto: ScanpixVis mer

Bom, bom, bom

Christian Bolanos med sesongens tredje straffebom. - Vi har noen navn foran ham på blokka nå.

||| (Dagbladet): Hvor lenge skal Starts Christian Bolanos fortsette å ta straffer for Start? Det er et høyst betimelig spørsmål etter sesongens tredje straffebom i gårsdagens 4-2-tap for Haugesund.

- Det ligger litt i kortene at vi har noen andre navn foran ham på lista nå, sier assistenttrener Frode Fredriksen til Dagbladet.

Her er en liten oppsummering av Bolanos' straffebommer i år:

• Bolanos knallet ballen i tverrliggeren og ut i 2-0-seieren over Hønefoss 25. april.

• 6. mai, på stillingen 2-0 til Start presterte Bolanos sesongens dårligste straffespark da han trillet ballen inn i armene til LSKs keeper. Lillestrøm snudde kampen i andre omgang og vant 3-2.

- Bolanos spilte en god førsteomgang, men burde satt et bedre straffespark. Jeg tror han ble så forsiktig fordi han satte forrige straffe i tverrliggeren, sa Tørum til TV2 da.

• I går kom sesongens tredje straffemiss i 4-2-tapet mot Haugesund. Denne gangen blåste han ballen høyt over mål.

Etter den håpløse missen mot Lillestrøm, sa Tørum at Bolanos var klar for en straffepause.

- Bola kommer til å ta mange straffer for oss fremover, men akkurat nå er jeg litt i tvil, sa Knut Tørum til Fevennen.

Som mente at ferdighetene er gode, men det mentale mangler litt.

- Ferdighetene har han, men det mentale spiller også inn. Vi vil i alle fall ta en skikkelig prat med ham eller så må noen andre ta det hvis vi får straffe.

Start har ikke snakket med Bolanos etter gårsdagens straffemiss. Grunnen til at han tok straffa var at Geir Ludvig Fevang fikk en smell rett før, dermed åpnet det seg en ny mulighet for Bolanos.

Bolanos scoret forøvrig på straffe i treningskamp mot FC København i VM-pausen.