Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bom,bom,bom for Arsenal

Klarte bare uavgjort hjemme mot CSKA Moskva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Revansjlystne Arsenal skapte en rekke sjanser mot CSKA Moskva, men Thierry Henry og co. måtte gå målløse av banen med 0-0 torsdag.

Arsenal var hevnlystne etter 0-1-tap for russerne i forrige runde, da laget fikk et mål feilaktig annullert. Torsdag dominerte londonlaget kampen på hjemmebane, men maktet ikke å få ballen i mål.

De største missene sto Cesc Fabregas og Tomas Rosicky for. Fabregas skjøt i nettveggen på nærmest åpent mål fra spiss vinkel, mens Rosicky skjøt rett på CSKA-keeper Igor Akinfejev fra få meter.

I tillegg mislyktes spissduoen Thierry Henry og Robin van Persie foran mål.

Sjansesløsingen kunne blitt kostbar. Tolv minutter ut i 2. omgang holdt Vagner Love på å gjøre 1-0 til gjestene, men Jens Lehmann reddet forsøket og kastet seg over returen.
CSKA har ennå ikke sluppet inn mål i årets mesterliga og topper gruppe C med åtte poeng selv om laget har scoret bare to mål på fire kamper.

Arsenal og Porto følger poenget bak.

Porto vant 3-1 borte mot Hamburg etter scoringer av Luis Gonzales (44.), Lisandro Lopes (61.) og Bruno Moraes (87.). Rafael van der Vaart reduserte til 1-2 for Hamburg etter 62 minutter, men det hjalp så lite for tyskerne som har tapt alle fire kampene i gruppespillet og er uten sjanse til å gå videre i mesterliga eller UEFA-cup.

(NTB)
AAAHHHRG!: Thierry Henry og Arsenal kjørte over CSKA Moskva, men maktet ikke å få ballen mellom stengene. Da er det klart en spiss blir litt sint. Foto:REUTERS
AAAHHHRG!: Thierry Henry og Arsenal kjørte over CSKA Moskva, men maktet ikke å få ballen mellom stengene. Da er det klart en spiss blir litt sint. Foto:REUTERS Vis mer