Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Italiensk cup

Bommet på straffe

Cristiano Ronaldo bommet på straffe og Milan spilte én time med ti mann da Juventus gikk til finale i den italienske fotballcupen fredag.

NEDTUR OG OPPTUR: Cristiano Ronaldo bommet, men hans Juventus er likevel klar for cupfinalen i Italia. Foto: NTB
NEDTUR OG OPPTUR: Cristiano Ronaldo bommet, men hans Juventus er likevel klar for cupfinalen i Italia. Foto: NTB Vis mer
  • Juventus - Milan 0-0

Semifinaleoppgjøret i Torino endte målløst. Dermed er Juventus klar for finale på bortemål etter at det første oppgjøret endte 1-1.

Tross mangelen på scoringer var kampen ikke kjedelig. Dramatikk ble det nærmest fra første stund. Kun et kvarter var spilt da Juventus fikk straffespark etter at Milans Andrea Conti handset.

Fra krittmerket skjøt Cristiano Ronaldo i stolpen.

Like etterpå kom Milans Ante Rebic inn i en duell med foten høyt hevet. Knottene traff motstanderen i brystet, og kampens dommer svarte med å trekke opp det røde kortet.

BACK IN BUSINESS: Cristiano Ronaldo syntes det var godt å være i gang med fotballen igjen. Foto: NTB scanpix
BACK IN BUSINESS: Cristiano Ronaldo syntes det var godt å være i gang med fotballen igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rebic scoret Milans mål i det første semifinaleoppgjøret. Fredag kom han i fokus med motsatt fortegn.

Til tross for det røde kortet kjempet Milan-spillerne heroisk. Keeper Gianluigi Donnarumma holdt målet rent, men i motsatt ende av banen ble det heller ikke scoringer.

Dermed kunne Juventus-spillerne smile bredest etter kampslutt.

MOROKLUMP: Cristiano Ronaldo kunne ferdes midt i Madrid uten problemer i 2015. Video: ROC Live Life Loud / Rødt Kort. Vis mer

Før kampstart ble det holdt ett minutts stillhet til minne om de mer enn 34.000 italienerne som har mistet livet som følge av viruspandemien.

I finalen møter Juventus enten Napoli eller Inter. Lørdag møtes de til returkamp i semifinalen. Det første oppgjøret vant Napoli 1-0.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!