Bondevik dropper Molde

Statsminister Kjell Magne Bondeviks drømmelag er nesten fritt for Molde-spillere. - De er for dyre, klager Bondevik.

Meld deg på i Mitt drømmelagDagbladet.nos suksesspill Mitt drømmelag har over 2000 lag. Nå har også statsminister Kjell Magne Bondevik satt opp sin drømmeellever.

Dagbladet.no utfordret den fotballgale moldenseren i toppen av regjeringsbygget til å sette opp sitt drømmelag. Etter mye tenkning og regning kom statsministeren tilbake med et lag med bare to Molde-spillere: Forsvarsspillerne David Ljung og Trond Strande.

- Jevnt og godt lag

- På grunn av 80 millionersgrensen for kjøp av spillere får jeg ikke bruke mange av de beste (og dyreste) spillerne. Men dette er likevel et jevnt og godt besatt lag.

- Selvsagt kunne jeg vært fristet til å sette inn flere Moldespillere, men dels så er de for dyre (og dermed gode!), dels får jeg vel vise upartiskhet... skriver Bondevik i en kommentar til uttaket.

Men siden Bondevik fikk prislista har prisene gått opp på mange av spillerne han plukket ut. I dag måtte han derfor betalt godt over 80-millionersgrensa for de samme spillerne. Men vi lar statsministeren få et revidert budsjett.

Ap-mann i mål

Bondevik satser på tre Odd Grenland-spillere i førsteelleveren. I mål setter han Ap-mannen Erik Holtan og på topp har han tillit til prestesønnen Martin Wiig.

Bondevik har ikke funnet plass til en eneste Rosenborg-spiller.

Glimts Ronny Westad og Vålerengas Åsmund Bjørkan er tatt ut til tross for skader, men Bondevik tror kanskje på at det kan skje mirakler. For Bjørkan har han uansett Kai Ove Stokkeland som reserve. Stokkeland ble av Dagbladet kåret til banens beste da Bryne slo Rosenborg på Jæren sist.

- Jeg vil følge «mine spillere» framover med stor interesse! lover Bodnevik.

Som sin assistent har Bondevik plukket ut Lyns suksesstrener Sture Fladmark.

Her er «Samarbeidslaget»:

Keeper: Erik Holtan (Odd Grenland). Reserve: Ronny Westad (Bodø/Glimt).

Forsvar: Alexander Aas (Odd Grenland), David Ljung (Molde), Knut Walde (Brann), Trond Strande (Molde). Reserve: Asle Hillestad (Sogndal)

Midtbane: Tommy Stenersen (Stabæk), Per Egil Swift (Lyn), Stian Ohr (VIF), Åsmund Bjørkan (VIF). Reserve: Kai Ove Stokkeland (Bryne)

Angrep: Stig Johansen (Bodø/Glimt), Martin Wiig (Odd Grenland). Reserve: Per Espen Musæus (Brann)

Trenerassistent: Sture Fladmark (Lyn).

Meld deg på i Mitt drømmelag og se om du slår Bondevik!

MOLDE-PATRIOT: Kjell Magne Bondevik følger godt med når Molde spiller. Foto: SCANPIX