Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bookmaker har frist på sju dager

Lotteritilsynet på Malta gir det norske bookmakerselskapet Oddsalive ei uke på å betale ut penger til spillerne.

Oddsalive.com er i forhandlinger med en internasjonal bookmaker om kjøp av det norskeide nettselskapet. I mellomtida betaler ikke det maltesiskregistrerte selskapet gevinster ut til spillerne.

- Oddsalive må betale ut pengene i løpet av sju dager, sier styreformann Alfred Muscat i Maltas Gaming Board til Dagbladet.no.

Bryter fristen?

Bookmakerselskapet som skal kjøpe Oddsalive ut av økonomisk trøbbel, var i møte med det maltesiske lotteritilsynet i helga.

- Vi gjør alt for at kundene skal få det de har krav på, sier Muscat.

Daglig leder og deleier i Oddsalive, Rolf Skår jr, sier at partene er enige om alt. Kontrakten skal underskrives neste torsdag, om åtte dager.

Det er én dag etter fristen selskapet har fått fra det lokale lotteritilsynet - som akkurat nå har suspendert selskapets lisens midlertidig.

- Muscat vet om avtalen. Vi skriver under torsdag, og da betaler vi kundene umiddelbart, sier Skår til Dagbladet.no.

Skylder kunder

Et titalls spillere har tatt kontakt etter at Dagbladet.no fortalte om Oddsalives problemer før helga. Felles for dem alle: De har tusenvis av kroner til gode. Noen har ventet siden februar.

- Jeg beklager det som har skjedd på det aller sterkeste. Jeg kan bare love at pengene kommer, sier Skår som understreker at oppkjøperen nå garanterer i 30 dager for alt utestående.

Oddsalive sluttet å gi odds på kamper natt til fredag.

- Dette er selvfølgelig dårlig PR for oss, vi taper mye goodwill hos spillerne, sier Skår jr.

(Dagbladet.no)

LOVER PENGER:</B> Oddsalive har stor tro på en avtale som sikrer penger. - Bare det tekniske gjenstår, sier leder Rolf Skår.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media