Bookmakerne rangerer Norge helt sist i U21-EM

Regnes som svakest bak Israel og Russland.

UNDERDOG: U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud vet nok at Norge ikke er blant forhåndsfavorittene i EM.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UNDERDOG: U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud vet nok at Norge ikke er blant forhåndsfavorittene i EM. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Bookmakerne har ingen tro på norsk suksess i U21-EM i fotball. Spania og Tyskland er de største favorittene, mens Norge er plassert helt sist.

- På papiret har Norge det svakeste laget sammen med Russland og Israel (EM-vert). De fem andre nasjonene har alle vinnersjanser, men det er naturlig med Spania som favoritt foran Tyskland, sier oddssetter Daniel Vassbund.

I følge ham gir spansk gull 3,10 i odds, mens tysk triumf gir 4,20.

- Italia, Nederland og England har også sterke landslag med store profiler. Det skiller lite mellom disse nasjonene. Norges håp er at det har kommet i den svakeste gruppen, og at laget generelt er bedre organisert enn en del andre nasjoner. Kanskje blir våre største talenter også undervurdert litt av gruppefavorittene Italia og England, mener Vassbund. Norge åpner mot Israel. EM-vertene er favoritt og israelsk seier 2,23 i odds, mens norsk seier i åpningskampen gir 3,05 i odds. Uavgjort setter oddssetterne 3,15.

(NTB)