Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bookmakerne stoppet Tiger-spill

Tiger Woods har fått en knallstart på US Open. Etter tre runder leder Woods med ti under par og like mange slag foran sør-afrikaneren Ernie Els på andreplass. Nå har bookmakerne stoppet alt spill på Tiger.

Tidligere US Open-vinnere

1999: Payne Stewart
1998: Lee Janzen
1997: Ernie Els
1996: Steve Jones
1995: Corey Pavin
1994: Ernie Els
1993: Lee Janzen
1992: Tom Kite
1991: Payne Stewart
1990: Hale Irwin

Tiger Woods ledelse er historisk. I 1921 ledet amerikaneren James Barnes med sju poeng etter tredje runde det holdt inn til seier. Det ser det ut til å gjøre for Tiger Woods også. Bookmakerne har nå stoppet alt spill på den amerikanske golfhelten. I stedet har de åpnet for spill på hvem som blir nummer to.

Bare tre spillere klarte seg under par på tredjerunden, som ble ekstremt vanskelig på grunn av vinden. Woods klarte seg med 71 slag - og er totalt oppe i 215 slag.

Woods ligger nå åtte slag under par. Nærmeste konkurrent, Ernie Els, ligger an til to over par. Els storspilte på tredjerunden, og spilte seg fra 34. til 2. plass. Sør-afrikaneren er antakelig den eneste som mener at turneringen ennå ikke er avgjort.

- Jeg må tro at alt kan skje, sier Els til nyhetsbyrået AP.

Stilingen etter tre runder:

Tiger Woods -8

Ernie Els +2

Padraig Harrington +3

Miguel Angel Jimenez +3

Phil Mickelson +4

Jose Maria Olazabal +4

Lee Westwood +5

John Huston +5

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media