Bookmakerne tipper Norge som gruppetoer

VM-håpet lever fortsatt.

BRASILTUR: Bookmakerne har fortsatt tro på Norge blant topp 2 i gruppe E, så kanskje Brede Hangeland & Co får pakke Brasil-kofferten neste sommer. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
BRASILTUR: Bookmakerne har fortsatt tro på Norge blant topp 2 i gruppe E, så kanskje Brede Hangeland & Co får pakke Brasil-kofferten neste sommer. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

• Fotballstudio i morgen kl. 20.30: Albania - Norge

(Dagbladet): Sveits er alles klare favoritter, men bak der er et tosifret antall bookmakerne samstemte med Norge som gruppetoer - selv om Egil Drillo Olsens mannskap parkerer på en 4. plass foran møtet med Albania i morgen.

Snittoddsen for sveitsisk seier i VM-kvalifiseringens gruppe E er 1.41. Norge gir 4.50 i odds i snitt som gruppevinner.

Island (10.50 i snitt), Albania (11.50 i snitt), Slovenia (51 i snitt) og Kypros (251 i snitt) får alle se fotball-VM i Brasil fra sidelinja om bookmakerne får rett.

Landslagssjef Drillo er tilsynelatende enig med oddssetterne, han sa tidligere i uka at sjansene for å vinne gruppa er små.

UAVGJORT BORTE I SVEITS: Norge og Brede Hangeland, som her utlikner mot Sveits, har fire poeng opp til gruppelederen. Foto: AFP  / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIX
UAVGJORT BORTE I SVEITS: Norge og Brede Hangeland, som her utlikner mot Sveits, har fire poeng opp til gruppelederen. Foto: AFP / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIX Vis mer

- Vi skulle gjerne hatt noen poeng til. Vi har hatt marginene litt mot oss, men vi har ikke prestert så godt som vi gjerne skulle heller. Per i dag er sjansen for å vinne gruppen ganske liten. I forrige VM-kvalifisering ble vi dårligste toer og kom ikke til omspill, og det kan skje igjen.

Landslagskaptein Brede Hangeland ser på matchen i Tirana som en cupfinale.

- Vi har spilt oss i en posisjon som gjør at den kampen vi står foran fredag blir ekstra viktig. Bare seier er godt nok.

Vertsnasjonen Brasil er for øvrig oddsfavoritt til VM-gull med en snittodds på 4.64 for tiden foran Argentina (5.67) og Tyskland (5.87).