Bookmakerne tror på gull til United

- Tapet av ligagullet sist var akkurat den smellen vi trengte, sier Sir Alex Ferguson til Uniteds norske supporterklubb. Engelske bookmakere tror også sterkt på Manchester United denne ligasesongen.

United-sjefen lover et sultent mannskap kommende sesong.

- Med den kapasiteten vi har, er lysten den eneste bekymringen, sier Alex Ferguson til Uniteds norske supporterklubb.

- Etter tredjeplassen sist, er jeg overbevist om at spillerne er sultne nok til å ta en solid revansj. Noe annet blir heller ikke akseptert fra min side, sier han til de norske supporterne.

Foran Arsenal

Laget vant ikke et eneste trofé i fjor, og har hittil ikke sikret seg noen forsterkninger foran Premier League 2002/2003 som starter lørdag 17.august. Likevel spår de engelske bookmakerne at laget vil toppe tabellen når status gjøres opp i mai neste år.

Fotball- og spilleavisa Tips har hentet inn oddsen fra 30 bookmakere, og satt opp lista med de 20 Premier League-klubbene på bakgrunn av gjennomsnittsoddsen.

Manchester United er ligafavoritt til 2,43 i odds, fulgt av Arsenal til 2,69 og Liverpool til 4,30 ganger pengene. Disse tre storhetene har klart mest tillit. Bare fire andre klubber gir under 100 i odds som ligamester: Chelsea (15,23), Leeds (15,37), Newcastle (27,60) og Tottenham (86,60).

- Rett ned

Skal vi tro de engelske bookmakerne, blir Premier League-tilværelsen kortvarig for de to nyopprykkede klubbene Birmingham og West Bromwich . De er rangert som nr.19 og 20, til henholdsvis drøyt tusen og 1461,19 i odds. Ipswich (5,50) og Wolverhampton (5,75) er favoritter til direkte opprykk fra 1.divisjon, mens Derby (6,64), Leicester (9,98), Coventry (12,48) og Millwall (15,44) er de heiteste kandidatene til play off (nummer tre til seks).

FA-cupen

Regjerende cupmestere Arsenal (5,48) er bookmakerfavoritt til å gjenta bedriften og vinne FA-cupen, fulgt av Manchester United (5,88) og Liverpool (6,17). Chelsea (8,67) er favoritt til å vinne Ligacupen.

TROR PÅ SEIER: - Jeg er overbevist om at spillerne er sultne nok til å ta en solid revansj, sier manager Alex Ferguson, her sammen med Ole Gunnar Solskjær, til Manchester Uniteds norske supporterklubb.