Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boonen frykter at OL-drømmen ryker

Veltet stygt i Polen Rundt.

OL KAN RYKE: Tom Boonen (t.v) gikk i asfalten i en stygg velt under Tour de Pologne lørdag, og brakk et ribbein. Nå kan han miste OL.  Foto: AFP PHOTO / BELGA / YORICK JANSENS
OL KAN RYKE: Tom Boonen (t.v) gikk i asfalten i en stygg velt under Tour de Pologne lørdag, og brakk et ribbein. Nå kan han miste OL. Foto: AFP PHOTO / BELGA / YORICK JANSENS Vis mer

Spurtkongen Tom Boonen droppet Tour de France for å forberede seg maksimalt for OL i London, men nå frykter han OL-drømmen kan ryke.

Han gikk i asfalten i en stygg velt under Tour de Pologne lørdag, noe som førte til at han måtte bryte rittet før søndagens etappe. Nå viser det seg at belgieren brakk et ribbein i styrten.

- Jeg kan ikke gjøre annet enn å vente og se hvordan situasjonen utvikler seg, men dette er kjedelig, for jeg er i veldig god form, og minst av alt ønsker jeg å miste OL, sier Boonen.

31-åringen har kjørt sterkt denne sesongen med seirer i både Flandern Rundt og Paris - Roubaix. Gode resultater som gjorde ham til en medaljekandidat i OL, men det spørs om ribbeinsbruddet kan la seg lege så raskt at han kan kjøre OL-rittet.

Også Thor Hushovd sliter før OL. Han måtte bryte Tour de Pologne før start lørdag på grunn av at kroppen ikke fungerer som den skal. Hushovd kommer trolig til å avgjøre mandag om han kjører i OL eller ikke.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media