Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boork åpner døra for Olsen og Olsen

Atle Olsen og Øystein Olsen er klare for comeback på ishockeylandslaget.

De spiller mot Hviterussland på Hamar 13. februar - hvis de sjøl vil. - Jeg tar kontakt med begge før uttaket for å høre om de er interessert, sier landslagssjef Leif Boork til Dagbladet.

1. februar tar Boork ut laget til dobbeltkamp mot Hviterussland. Svensken ønsker ikke å spesialbehandle noen, og står fast på prinsippet om at landslagsspillerne til enhver tid må være tilgjengelige.

- Foreløpig er døra stengt for Atle og Øystein. Men den er slett ikke låst. Nå skal vi se om det er mulig å åpne den igjen. Har gutta gode forklaringer på hvorfor de i fjor høst sa nei, er de med i mine planer for VM, sier Boork.

- Jeg skylder norsk ishockey å snakke med to av de beste spillerne i den norske ligaen. Får vi det til, er de selvskrevne på landslaget. Men jeg vil gjøre det helt klart at mine grunnprinsipper fortsatt gjelder: Det nytter ikke å komme og gå når det passer, sier Leif Boork.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media