Boquete: - For mange nordmenn!

Spanias stjernespiss skuffet etter kvartfinalen.

 FIKK DET TØFT:  Spanias stjernespiss, Verónica Boquete, fikk det tøft mot Norge og Ingrid Ryland i kveldens kvartfinale. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
FIKK DET TØFT: Spanias stjernespiss, Verónica Boquete, fikk det tøft mot Norge og Ingrid Ryland i kveldens kvartfinale. Foto: Terje Bendiksby / NTB ScanpixVis mer

Spanias stjernespiss Veronica Boquete var skuffet etter kvartfinaletapet mot Norge, men tror hun vil glede seg over EM-innsatsen etter hvert.

- Norge er et sterkt lag, og det visste vi. Det er to helt ulike spillestiler, og kanskje vi gjør det bedre mot dem neste gang, sa hun etter 1-3-tapet.

Hun gledet seg over å spille foran fulle tribuner, selv om opplevelsen kanskje ble i voldsomste laget for noen av lagvenninnene.

- Det var flott stemning, men litt for mange nordmenn. Vi pleier å ha kanskje 100 mennesker på kampene, i dag var det 10.000, sa Boquete, som til daglig spiller for svenske Tyresö.

- Vi er veldig skuffet nå. Vi prøvde å spille vårt spill, med ballen i laget. Det gikk bra til å begynne med, men så mistet vi litt grepet, og så scoret de. Selvmålet rett før pause var tungt, og det endret alt, sa «Vero», som det står på trøya hennes.

Hun representerte laget sitt i intervjusonen og gjorde tålmodig intervju etter intervju mens resten av laget gikk rett i bussen.

- I dag er vi skuffet, men kanskje vi i morgen eller om en uke vil se tilbake på mesterskapet med glede. Vi har vært uten sluttspill i 16 år. Jeg tror vi lærte av dette og vil komme sterkere tilbake neste gang, sa hun.

(NTB)