- Bør få sjansen

Branns eminente ballbehandler Raymond Kvisvik (29) er både slankere og bedre enn noen gang. Nå håper han å få sjansen igjen på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØSTSIDEN (Dagbladet): - Jeg har to landskamper under Nils Johan Semb, i 2000 mot Danmark og i 2003 mot Oman. Nå bør jeg få sjansen igjen under Åge Hareide, sier Raymond Kvisvik til Dagbladet etter gårsdagens 0-1 seier mot Fredrikstad.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde er enig i at Kvisvik er en mann for landslagssjefen.

- Raymond er lettere enn før, mer seriøs i alt han foretar seg og i klar framgang fysisk. Fram til seriestarten vil han heve seg ytterligere. Jeg har to mann Hareide bør se nærmere på, Kvisvik og midtstopper Ragnvald Soma, sier Mons Ivar Mjelde.

- Skuffet

At nåløyet er trangt for landslagsspill, fikk Raymond Kvisvik smertelig erfare i fjor høst.

- Trass i storform, kom jeg ikke med på landslagsturneen i Asia. Da var jeg skikkelig skuffet, og skjønte at det var vanskelig. Men jeg har fortsatt landslagsambisjoner, og skal stå på det jeg kan for Brann i tida framover. Så får vi se om det er godt nok, sier østfoldingen som er oppvokst i Greåker, 10 minutter fra stadion på Østsiden.

Høstsesongen i fjor gjorde ham i det minste attraktiv utenlands.

- Jeg vet det både er svenske og danske toppklubber som følger meg, og tar interessen som et kompliment. Inntil videre forholder jeg meg til Brann-kontrakten, som jeg har to og et halvt år igjen av. Kommer det et tilbud, vil jeg selvfølgelig vurdere det. Men det må være godt for at jeg skal slå til, sier Raymond Kvisvik.

- På rett sted

11 minutter etter pause avgjorde en udekket Seyi Olofinjana kampen for Brann.

- Jeg var på rett plass til rett tid. Da ballen kom, var det bare å slappe av og sette den i mål. Når det gjelder Brann, tror jeg vi får en bra sesong. Bedre enn på lenge, sier matchvinneren etter kampen.

Sjansemessig burde Fredrikstad vunnet klart, og tatt sin første seier siden januar. Etter å ha åpnet nervøst, kom laget stadig mer med i kampen. Men foran mål stokket det seg for spillerne. Helt på tampen fikk Fredrikstad straffespark, men Markus Ringberg misset.

- Vi skapte mer enn nok sjanser til å vinne. Selv kunne jeg fort hatt tre mål. Trøsten er at det kan være greit å gjøre unna sløsingen før serien starter, sier Markus Ringberg.

- Alt å vinne

Fredrikstad har bare vunnet én av 13 treningskamper: Mot Strømsgodset i januar.

- Fordelen for FFK-spillerne er at de har alt å vinne framover. Vi var bra en drøy time, men ble veldig slitne mot slutten. Heldigvis holdt det til seier, sier Raymond Kvisvik.

VIL VISE SEG FRAM: Branns ballbehandler Raymond Kvisvik koste seg mot Fredrikstad i går og har lyst til å spille med flagget på brystet. - Jeg har fortsatt landslagsambisjoner, og skal stå på det jeg kan for Brann i tida framover, sier Kvisvik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer