- Bør forklare hvorfor Arsenal ikke har vunnet siden 2005

Mourinho besvarer Wenger-kritikk med mobbing.

TAR MANNEN, IKKE BALLEN: I stedet for å svare på kritikken fra Arsene Wenger, går Jose Mourinho til angrep på Arsene Wenger og resulatene hans. Foto: Olaf Kraak, AFP/Scanpix
TAR MANNEN, IKKE BALLEN: I stedet for å svare på kritikken fra Arsene Wenger, går Jose Mourinho til angrep på Arsene Wenger og resulatene hans. Foto: Olaf Kraak, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som så mange andre, syntes også Arsenals manager Arsene Wenger at Real Madrids triks med tilsynelatende å få røde kort med vilje var ufint.

Og han har sagt fra hva han mente. «Horribelt» og «uakseptabelt» var blant ordene han brukte på en pressekonferanse tidligere i uka, blant annet publisert som video hos The Sun.

Mourinho liker ikke å få moralske reprimander fra Wenger, men i stedet for å forsvare eller forklare sin egen oppførsel, velger han å angripe de sportslige resultatene til Wenger de siste sesongene.

- I stedet for å snakke om Real Madrid, burde herr Wenger snakke om Arsenal og forklare hvordan han tapte mot et lag som spiller i Champions League for første gang, sier Mourinho ifølge The Sun.

- Gammel historie Arsenal tapte 2-0 borte mot Braga denne uka.

- Wenger burde spesielt forklare Arsenal-supporterne hvordan han har unngått å vinne et eneste lite trofé siden 2005, sier portugiseren.

Wenger har gjerne forklart de uteblivende titlene med et generasjonsskifte og en ny generasjon Arsenal-spillere. Den forklaringen holder ikke lenger, mener Mourinho.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer