Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bør forklare hvorfor Arsenal ikke har vunnet siden 2005

Mourinho besvarer Wenger-kritikk med mobbing.

TAR MANNEN, IKKE BALLEN: I stedet for å svare på kritikken fra Arsene Wenger, går Jose Mourinho til angrep på Arsene Wenger og resulatene hans. Foto: Olaf Kraak, AFP/Scanpix
TAR MANNEN, IKKE BALLEN: I stedet for å svare på kritikken fra Arsene Wenger, går Jose Mourinho til angrep på Arsene Wenger og resulatene hans. Foto: Olaf Kraak, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Som så mange andre, syntes også Arsenals manager Arsene Wenger at Real Madrids triks med tilsynelatende å få røde kort med vilje var ufint.

Og han har sagt fra hva han mente. «Horribelt» og «uakseptabelt» var blant ordene han brukte på en pressekonferanse tidligere i uka, blant annet publisert som video hos The Sun.

Mourinho liker ikke å få moralske reprimander fra Wenger, men i stedet for å forsvare eller forklare sin egen oppførsel, velger han å angripe de sportslige resultatene til Wenger de siste sesongene.

- I stedet for å snakke om Real Madrid, burde herr Wenger snakke om Arsenal og forklare hvordan han tapte mot et lag som spiller i Champions League for første gang, sier Mourinho ifølge The Sun.

- Gammel historie Arsenal tapte 2-0 borte mot Braga denne uka.

- Wenger burde spesielt forklare Arsenal-supporterne hvordan han har unngått å vinne et eneste lite trofé siden 2005, sier portugiseren.

Wenger har gjerne forklart de uteblivende titlene med et generasjonsskifte og en ny generasjon Arsenal-spillere. Den forklaringen holder ikke lenger, mener Mourinho.

- Historien om unggutta begynner å bli gammel nå. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie og Arsjavin er ikke unggutter. De er toppspillere alle sammen, mener han.

Benitez-mobbing Jose Mourinhos Real Madrid spiller «El Clasico» mot Barcelona i morgen. Men det forhindrer altså ikke portugiseren fra å gå til verbalt angrep på sine gamle rivaler.

Tidligere i uka slengte han også med leppa mot arvtakeren i Inter, tidligere Liverpool-sjef Rafa Benitez.

- Men hvordan? Har han tapt igjen? Det er utrolig, sa Mourinho da han fikk høre om Inters 1-2-tap mot Chievo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media