Borch og Hoff slått ut i VM-semifinalen

Sjanseløs dobbeltsculler.

MISSET FINALEN: Kjetil Borch (t.v.) og Nils Jakob Skulstad Hoff klarte ikke å forsvare fjorårets prestasjon. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
MISSET FINALEN: Kjetil Borch (t.v.) og Nils Jakob Skulstad Hoff klarte ikke å forsvare fjorårets prestasjon. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dobbeltsculleren med Kjetil Borch og Nils Jakob Hoff tok seg ikke til VM-finalen i roing. Duoen ble nummer fire i sin semifinale i Amsterdam fredag.

- Det var egentlig veldig lite som gikk galt. Vi gjorde et teknisk bra løp. Det var det beste vi har gjort i år, sa Borch til NTB.

Kroatia vant semifinalen klart med sterke 5.59,720, mens nordmennene klokket inn på 6.12,240.

Tyskland og Bulgaria knep annen- og tredjeplass i semifinaleheatet.

Borch og Hoff ble verdensmestere i fjor, men var sjanseløse i fredagens semifinale.

De passerte som nummer fem etter 500 meter, var sist etter 1000 meter og lå igjen som nummer fem etter 1500 meter. Ved målgang etter 2000 meter hadde de klatret nok en plassering.

Borch og Hoff har ikke hatt en god oppladning til mesterskapet i Amsterdam. Sistnevnte har slitt med ryggplager de siste ukene, og det var en stund usikkert om de kom til å rekke VM.

— Vi hadde utfordringer før mesterskapet, og vi måtte bruke forsøk og oppsamlingsheat til å forbedre formen og terpe teknikken. Dermed fikk vi ikke de beste resultatene og falt nedover på rankingen. Det førte til at vi fikk den dårligste banen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer