Bordeaux-talent på vei til United

Obertan debuterte som 17-åring.

SNART KLAR: Den franske U21-spilleren Gabriel Obertan (t.v), her i aksjon mot en Chile-spiller, er snart kjøpt av Manchester United. Foto: AFP/GERARD JULIEN
SNART KLAR: Den franske U21-spilleren Gabriel Obertan (t.v), her i aksjon mot en Chile-spiller, er snart kjøpt av Manchester United. Foto: AFP/GERARD JULIENVis mer

(Dagbladet.no): 20-åringen Gabriel Obertan er på vei til Manchester United.  Det bekrefter Bordeux-president Jean-Louis Triaud overfor den franske avisa L'Equipe.

- Det er stor sannsynlighet for at handelen blir noe av. Manchester United ønsker å kjøpe ham, og vi blir henrykte dersom vi får se Gabriel spille for en slik prestisjefull klubb. Vi kommer med en annonsering når tida er inne, sier Triaud.

Midtbanespilleren Obertan debuterte for Bordeaux som 17-åringen, men sleit med å få plass på laget sist sesong. Derfor ble han leid ut til Lorient siste halvdel av forrige sesong. Der han spilte 15 kamper og scoret ett mål.


Også Milan, Inter og Arsenal skal være interesserte flankespilleren, som ble kåret til den aller beste spillere i U20-turneringen i Toulon i juni. Obertan scoret for Frankrike mot det engelske U21-landslaget i mars.