Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boretti i skandalefinale

På grunn av forsinkelser måtte Stian Boretti spille semifinale og finale på samme dag. I finalen var nordmannen utslitt.

Stian Boretti fra Nesodden har denne uka deltatt i en internasjonal tennisturnering i Sør-Korea. I dag, norsk tid, var han klar for semifinale mot hjemmehåpet Seung-Kyu Mark. Asiaten tok første sett, men så våknet Boretti. Det ble en tøff kamp som varte over tre og en halv time før nordmannen vant. Boretti vant med settsifrene 4-6, 6-2, 6-3.

Kort pause

Det har regnet kraftig i to dager under turneringen i Sør-Korea. Det har ført til forsinkelser. Derfor måtte både semifinalen og finalen spilles samme dag.

- Jeg fikk halvannentimes pause etter den tøffe kampen, sier Boretti til Dagbladet.no.

Han tapte 6-2, 6-3, men følte selv han spilte OK.

- Jeg var bare fryktelig sliten etter semifinalen, og jeg er sikker på at det var grunnen til at jeg tapte finalen, sier Boretti.

Nordmannens finalemotstander hadde nemlig fått forberedt seg mye bedre til finalen, med mer hvile. Uansett tap depper ikke Stian Boretti over innsatsen i Sør-Korea denne uka. Med finaleplass har han sikret seg en plass de 500 beste i verden. Det har vært målet for året sett under ett. Før turneringen lå Stian Boretti på 569. plass. Nå klatrer han rundt 80 plasser.

FINALETAP: Stian Boretti depper litt over at han ikke fikk forberedt seg til finalen. Men han er glad for framgangen de siste ukene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media