Borgersen aktuell som ny Odd-trener

Men først kan han sende klubben mot nedrykk.

(Dagbladet.no): En skadeplaget Bård Borgersen (35) har bare spilt ett tippeligaminutt for Start i år. Det spørs om det blir flere mot Lyn på lørdag - men i så tilfelle havner han i en høyst spesiell situasjon.

Veteranen kan nemlig være aktuell som ny trener for Odd - klubben som kjemper med Start om nedrykk.

Den tidligere Odd-spilleren var et av trenernavnene som ble diskutert på et styremøte i Odd Grenland tirsdag, skriver Telemarksavisa.

Borgersen har tatt c-trenerkurs, og ga i fjor ut boka «Bli en bedre fotballspiller».

Som seg hør og bør i slike sammenhenger, kan Borgersen verken si ja eller nei til om han er aktuell som ny trener i Odd.

– Det er ikke sånne ting som har fokus nå. Men jeg må vel si at jeg kan verken avkrefte eller bekrefte det, sier Borgersen til TA.

Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo blir også lansert som ny Odd-trener, men avviser på ubeskjedent vis at det er noe å snakke om nå.

– Selvfølgelig ville jeg vært rett mann for Odd. Det har jeg ment i mange år, men det har aldri blitt noe av. Det er naturlig at mitt navn dukker opp siden jeg bor i Telemark, og jeg har i mange år jobbet tett med Odd i min tidligere rolle i Telemark Fotballkrets i Skien. Odd er en klubb med stort potensial, men nå er jeg i SIF, sier han til Drammens Tidende ifølge NTB.

TRENERKANDIDAT: Bård Borgersen i spill for Start mot Vålerenga i Royal League 2005. Denne sesongen har Start-stopperen vært satt på sidelinja av en leddbåndskade. Neste år kan han være Odd-trener. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
TRENERKANDIDAT: Bård Borgersen i spill for Start mot Vålerenga i Royal League 2005. Denne sesongen har Start-stopperen vært satt på sidelinja av en leddbåndskade. Neste år kan han være Odd-trener. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer
RETT MANN TIL FEIL TID: Dag-Eilev Fagermo sier han lenge har ment han er rett mann til å trene Odd, men nå er han fornøyd i Strømsgodset.