Borgersen aktuell som ny Odd-trener

Men først kan han sende klubben mot nedrykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En skadeplaget Bård Borgersen (35) har bare spilt ett tippeligaminutt for Start i år. Det spørs om det blir flere mot Lyn på lørdag - men i så tilfelle havner han i en høyst spesiell situasjon.

Veteranen kan nemlig være aktuell som ny trener for Odd - klubben som kjemper med Start om nedrykk.

Den tidligere Odd-spilleren var et av trenernavnene som ble diskutert på et styremøte i Odd Grenland tirsdag, skriver Telemarksavisa.

Borgersen har tatt c-trenerkurs, og ga i fjor ut boka «Bli en bedre fotballspiller».

Som seg hør og bør i slike sammenhenger, kan Borgersen verken si ja eller nei til om han er aktuell som ny trener i Odd.

– Det er ikke sånne ting som har fokus nå. Men jeg må vel si at jeg kan verken avkrefte eller bekrefte det, sier Borgersen til TA.

Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo blir også lansert som ny Odd-trener, men avviser på ubeskjedent vis at det er noe å snakke om nå.

– Selvfølgelig ville jeg vært rett mann for Odd. Det har jeg ment i mange år, men det har aldri blitt noe av. Det er naturlig at mitt navn dukker opp siden jeg bor i Telemark, og jeg har i mange år jobbet tett med Odd i min tidligere rolle i Telemark Fotballkrets i Skien. Odd er en klubb med stort potensial, men nå er jeg i SIF, sier han til Drammens Tidende ifølge NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer