Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Borgersen kan miste 16 kamper

Punkterte lungen mot LSK.

Bård Borgersen som fikk konstatert punktert lunge etter kampen mot Lillestrøm, kan være ute i tre måneder. Det betyr i så fall at midtstopperen mister 16 kamper for Start.

Det var i et sammenstøt med Lillestrøm-spissen Olivier Occean at Borgersen fikk seg en smell. Først trodde han at det var en ribbensbrist, deretter ble det konstatert brudd, før man fant ut at lungen var punktert.

Starts lege, Aleksander Sandnes, sa tirsdag til Fædrelandsvennen at Borgersen må regne med å være ute i nærmere tre måneder. Det betyr i praksis 16 kamper.

Magne Hoseth, som selv punkterte lungen for en tid tilbake, mener Borgersen kan komme styrket ut av situasjonen.

– Han må bare være tålmodig. Og når det kun er ei rift, kommer han sterkt tilbake, sier Hoseth. (ANB)

<B>PUNKTERTE LUNGEN:</B> I en duell med Oliver Occean punkterte Bård Borgersen lungen. Start-stopperen må belage seg på 16 kamper ute.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling