Borgersen og Kjølø uaktuelle

Bård Borgersen og Mike Kjølø er uaktuelle til morgendagens finale i den kinesiske nyttårsturneringen i fotball. Begge sliter med skade.

Borgersen pådro seg både et kutt i hodet og en vond tå under Norges andre trening i Hongkong mandag. Det er tåa som setter Odd-spilleren utenfor.

- Han er bedre, men ikke bra nok til at han kan delta på trening i dag. Derfor er han heller ikke aktuell til kampen, sa lege Thor Einar Andersen før dagens trening.

Kjølø fikk kjenning med en gammel belastningsskade i låret under gårsdagens økt, og heller ikke han kunne trene i dag.

- Det er ingen strekk, men en overbelastning. Skiftet fra kunstgress til gress har ført til økte symptomer, sier Andersen.

Dermed har Semb 17 friske spillere å velge mellom til finalen mot Hongkongs ligalag.

Begge de nye forfallene er i backrekka, der Semb før avreise fikk flere andre forfall - fra Christer Basma, Ragnvald Soma og Tommy Berntsen. Norge mønstret fire debutanter bak i 3-2-seieren mot Sør-Korea. Formasjonstreningen tyder på at tre av dem får fornyet tillit, mens Torjus Hansén slipper til på den ene sidebacken - for enten venstreback Ståle Stensaas eller høyreback Alexander Aas. I midten spiller ungguttene Azar Karadas og Pa-Modou Kah igjen.

(NTB)