Borgersen truer med å forlate Start

Hvis han ikke får velge fotballsko.

(Dagbladet.no): Mandag gikk Start-stopper Bård Borgersen av banen etter en omgang mot LSK. Årsaken var en akillesskade han mener skyldes nye fotballsko.

Nå truer landslagsspilleren med å forlate sørlandsklubben dersom han ikke får velge støvler selv, skriver Fædrelandsvennen.

- Jeg kommer ikke til å spille mer i Umbro. Hvis jeg blir ytterligere presset til det, kommer jeg til å takke for samarbeidet med Start og finne meg en klubb hvor jeg kan spille med mine egne sko, sier Borgersen til avisa.

Etter ti år i Adidas-sko gikk han med på å prøve klubbens sponsorfottøy i forrige uke. Det gikk ikke bra, og nå gir Borgersen Start et ultimatium.

- Jeg har forholdt meg lojal, men dette har gått altfor langt. Jeg skulle aldri tatt dette skobyttet. Jeg kan ikke akseptere at det blir stilt spørsmålstegn ved at det ikke er skoene som er problemet, sier Borgersen.

I GAMLE SKO: Bård Borgersen i gamleskoene mot RBK tidligere i år. Nå er han rasende over at klubbens sponorsko har fått ham skadd. Foto: SCANPIX
I GAMLE SKO: Bård Borgersen i gamleskoene mot RBK tidligere i år. Nå er han rasende over at klubbens sponorsko har fått ham skadd. Foto: SCANPIX Vis mer