Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Borges' landslagskompis tiltalt for drapsforsøk på eks-kjæresten

Fra spillertragedie til skandale for Costa Rica.

FÅR IKKE SPILLE: Costa Rica-målvakt Esteban Alvarado er sendt ut av troppen som skal spille Copa America. Han er tiltalt for drapsforsøk på eks-kjæresten.  Foto: AP Photo/Ariel Schalit
FÅR IKKE SPILLE: Costa Rica-målvakt Esteban Alvarado er sendt ut av troppen som skal spille Copa America. Han er tiltalt for drapsforsøk på eks-kjæresten. Foto: AP Photo/Ariel Schalit Vis mer

(Dagbladet): Fredag ble det costaricanske fotballandslaget rammet av en tragedie da Aalborg-spiller Dennis Marshall omkom i en bilulykke i hjemlandet sammen med sin kone.

Nå er en skandale i ferd med å ramme landslaget, rett i forkant av Copa America.

Målvakten Esteban Alvarado spiller til daglig i nederlandske AZ Alkmaar og var i utgangspunktet tatt ut i Costa Ricas-tropp som skal spille i Copa America i fra 1. til 24. juli.

Nå er han sendt tilbake til Nederland etter en anmeldelse for drapsforsøk og trusler mot sin eks-kjæreste.

Ifølge avisen De Telegraaf skal Alvarado ha dyttet eks-kjæresten ned en trapp forrige fredag. Hun skal nå kreve at Alvarado ikke får forlate landet.

Selv nekter han for anklagene.

- Han sa ordrett til meg: Jeg har ikke gjort noe, sier Alvarados advokat, Jan vaan Baal til De Telegraaf.

AZ Alkmaar ønsker ikke å uttale seg om saken.

- Jeg har ingenting å si ettersom jeg ikke har nok informasjon, men at han er kastet ut av Copa America tyder på at noe er feil, sier klubbdirektør Earnest Stewart.

Copa America spilles mellom Brasil, Bolivia, Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Mexico, Paraguay, Peru, Uruguay og Venezuela.

TRAGEDIE OG SKANDALE: Fotballandslaget til Costa Rica har hatt en forferdelig oppladning til Copa America som starter 1. juli. Fredag døde Dennis Marshall (øverst til venstre). Nå er målvakt Esteban Alvarado (ikke på bildet) tiltalt for mordforsøk på sin tidligere kjæreste. Foto: AFP PHOTO / Ezequiel BECERRA
TRAGEDIE OG SKANDALE: Fotballandslaget til Costa Rica har hatt en forferdelig oppladning til Copa America som starter 1. juli. Fredag døde Dennis Marshall (øverst til venstre). Nå er målvakt Esteban Alvarado (ikke på bildet) tiltalt for mordforsøk på sin tidligere kjæreste. Foto: AFP PHOTO / Ezequiel BECERRA Vis mer