Borges reddet FFK fra keepertabbetap

Glimt-innlegg gikk rett i mål.

INNLEGGSMÅL: Mounir Hamoud sendte et innlegg inn i boksen - som gikk rett i mål bak Erik Mellevold Larsen. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
INNLEGGSMÅL: Mounir Hamoud sendte et innlegg inn i boksen - som gikk rett i mål bak Erik Mellevold Larsen. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Fredrikstad - Bodø/Glimt 2-2.

Celso Borges reddet ett poeng for Fredrikstad i 2-2-kampen mot Bodø/Glimt, men nå forsvinner helten til Gold Cup.

FFK har gjort et lite varp med å hente costaricaneren. Minuset er at han nå blir borte i minst to serierunder ettersom Costa Rica skal spille i Gold Cup.

Borges har allerede scoret fire mål for rødbuksene, og har vist at han kan bli en meget god investering for økonomisk hardt pressede Fredrikstad. Godt spill i Gold Cup kan være det som får større klubber til å vise interesse for søndagens redningsmann.

Celso Borges var ikke skuffet etter kampen søndag.- Skuffet, nei! Vi fortsetter å ta poeng, og det var vanskelig mot et defensivt Bodø/Glimt. Vi ønsker selvsagt å vinne, men det var vanskelig å bryte gjennom i dag. Jeg føler jeg har glidd godt inn i laget, men for meg er ikke mine prestasjoner det viktigste. Det er hvordan laget opptrer og hva vi sammen kan få til, sa Borges etter kampen.

Han var en av de få som klarte å heve seg over den grå massen i søndagens kamp.

Forskjellige synDe to trenerne hadde vidt forskjellige syn etter kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.