Boro bruker tv-pengene til å senke billettprisene

Finanskrisen gir billigere ball i England.

(Dagbladet.no): Everton senket billettprisene på Goodison Park forrige uke, og i går ga Liverpool også beskjed om at klubben setter ned prisene til klubbens hjemmekamper.

Finanskrisen har fått britiske myndigheter til å sette ned momsen med to prosent, men Liverpool kutter billettprisene med mer enn det momsreduksjonen gir rom for. Foreløpig er billettprisene kuttet med ett pund, eller knapt elleve kroner.

- Vi ser at det er vanskelige tider for mange, og vi vil gjøre vår del for å hjelpe ved å kutte mer enn momsreduksjonen, sier Liverpools styreformann Rick Parry til Liverpools hjemmeside.

Anfield-klubben har tidligere lagt de nye stadionplanene på is på grunn av finanskrisen, men innser som stadig flere av Premier League-klubbene, at også de gamle tribunene er best med publikum i setene.

På Riverside Stadium vil Middlesborough-direktør gå enda lengre.

- Fansen er viktigst for oss, selv om pengene vi tjener på billettsalget er mindre viktig enn tv-pengene nå. Vi kommer til å bruke tv-pengene til å subsidiere billettprisene, sier Keith Lamb til BBC, uten at han foreløpig tallfester hvor mye Middlesborough vil senke prisene med.

VIL HJELPE FANSEN: Liverpools styreleder Rick Parry har senket billettprisene på Anfield som følge av finanskrisen. Foto: TOM HEVEZI/ AP
VIL HJELPE FANSEN: Liverpools styreleder Rick Parry har senket billettprisene på Anfield som følge av finanskrisen. Foto: TOM HEVEZI/ AP Vis mer
Boro bruker tv-pengene til å senke billettprisene