Boro kjempet Arsenal ut av stilen

Påførte serielederen sesongens første tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Middlesbrough - Arsenal 2-1

(Dagbladet.no): Det var topp mot bunn da Arsenal gjestet Middlesbrough på Riverside. Det var det umulig å få få øye på i dag.

Serielederen framsto nesten uforklarlig puslete, ble tidvis overkjørt av et toppmotivert og heltent Middlesbrough-lag, og påført sitt første nederlag denne sesongen.

Ingen kan protestere på at seieren var fortjent. For et Arsenal-lag uten viktige Cesc Fabregas og Aleksander Hleb greide knapt nok å produsere en eneste sjanse før Thomas Rosicky sørget for et trøstemål fire minutter på overtid. Middlesbrough-manager Gareth Southgate fortvilte på sidelinja, men kunne puste lettet ut da dommeren blåste av like etter.

På spørsmål om Boro leverte sesongbeste svarer Southgate:

- Uten tvil. Vi spilte veldig godt her mot Birmingham, men alle kan se kvaliteten på Arsenal-laget. Forhåpentligvis skjønner spillerne hva de er kapable til nå, sier han til PA.  

Boro kjørte kampen

Middlesbrough fikk en pangstart da kampen bare var tre minutter gammel. Tidligere Arsenal-spiss Jeremie Aliadiere ble klønete felt av Kolo Toure i det han var på vei rundt Manuel Almunia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer