Boro snakker med Juninho

Middlesbrough har blitt enige med Atletico Madrid om en pris for Juninho, melder klubbens hjemmeside.

Dermed kan den nybakte verdensmesteren være på vei tilbake til Boro for tredje gang. Han spilte for klubben fra 1995 til 1997, og var på utlån fra Atletico Madrid i 1999-2000-sesongen.

- Helt siden jeg kom til klubben har jeg vært klar over hvor mye Juninho er beundret av klubbens supportere, sier manager Steve McClaren til Middlesbroughs offisielle hjemmeside.

- Vi har fulgt framgangen hans med Brasil gjennom året. Han er tilbake i toppform, og vi har bestemt oss for at han vil være av stor betydning for klubben.

Boro-direktøren Keith Lamb fløy til Madrid i går og kom til enighet med Atletico. Nå gjenstår bare at Juninho vil tilbake til gamleklubben og blir enig om de personlige betingelsene.

- Han er en spiller som kan gjøre den samme jobben som (Benito) Carbone gjorde for oss i fjor, jeg håper det vil lykkes, sier McClaren.

Tidligere i dag ble det hevdet at Birmingham var i ferd med å sikre seg Juninhos underskrift. Det virker lite trolig nå.

  • Middlesbrough kjøpte tidligere i dag Empoli-spissen Massimo Maccarone for 93 millioner kroner.

    (Dagbladet.no)

FRA BRASIL TIL BORO: Juninho (i midten) ble verdensmester på søndag. Nå kan han være på vei til Middlesbrough for tredje gang i karrieren.