Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boro utspilt av VIFs overmenn

Heldige som slapp med 0-1-tap.

Steaua Bucuresti - Middlesbrough 1-0.

(Dagbladet.no) Middlesbrough kan få det tøft med å nå finalen i UEFA-cupen. I kveldens semifinale ble de utspilt av Steaua Bucuresti i Romania, og kan takke keeper Mark Schwarzer for at de slapp med bare ett baklengsmål.

To norske lag har møtt Steaua i europacupen det siste året: Først ble de noe ufortjent slått ut av Rosenborg i kvalifiseringen til Champions League i fjor høst, før de feide over Kjetil Rekdals B-pregede mannskap i UEFA-cupens første runde.

Nå har de altså spilt seg helt fram til semifinalen - og har gode muligheter til å nå finalen etter at Nicolae Dicas volleymål ble kampens eneste.

Boros vikarierende kaptein Ugo Ehiogu har fortsatt god tro på at engelskmennene når finalen.

- Vi tapte bare 1-0, og vet vi kan score mål hjemme. Når vi møter dem igjen neste torsdag, har vi forhåpentligvis et par spillere tilbake fra skader og kan gi dem skikkelig kamp, sier han.

George Boateng mener et 0-1-tap var akkurat det Boro kunne håpe på i forkant.

- Hadde jeg fått valget om å tape 1-0 før kampen ble spilt, tror jeg faktisk jeg ville takket ja. Det kunne vært bedre, men nå har vi et inntrykk av hvem de er og vi har vært mer ute å kjøre tidligere. Jeg vil ikke si at det kommer til å bli lett, men vi er svært selvsikre, sier midtbanespilleren.

<B>I TRØBBEL:</B> Middlesbrough ble i likhet med Rosenborg og VIF utspilt av Steaua Bucuresti i Romania. Engelskmennene får en tøff jobb i returmøtet om en uke etter kveldens 0-1-tap.
MATCHVINNER: Med en volley etter en halvtimes spill scoret Nicolae Dicas Steaua og kampens eneste mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media