Borreti tapte

Kvalet inn i hovedturneringen, men røk ut i 1. runde.

(Dagbladet.no): Stian Boretti tapte 1. runde i Budapest Open mot Oscar Serrano fra Spania. Nordmannen tapte med settsifrene 6-3, 6-4.

- Det var litt synd. Jeg traff bra, men kroppen fungerte ikke skikkelig. Jeg har slitt litt med magetrøbbel de siste dagene og følte meg tom for energi, sier Boretti til Dagbladet.no.

Selv om Stian Boretti tapte får han med seg 3 ATP-poeng fra 25 000 dollar-turneringen. Det gjør at han klatret rundt 20 plasser på verdensrankingen neste uke. Han er denne uken rangert som nummer 706 i verden.

- Målet er å være blant de 300 beste når året er omme. Det tror jeg er mulig, bare jeg holder meg skadefri, sier Boretti.

I slutten av uken skal han forsøke å kvale seg inn i en ny challenger-turnering i Tyskland. Kanskje får han følge med Jan Frode Andersen som denne uken skal forsøke å kvalifisere seg til French Open i Paris.

TOM FOR KREFTER: Stian Boretti har slitt med magetrøbbel, og hadde ikke nok å gi i 1. runde i Budapest Open. Foto: Ole C. H. Thomassen
TOM FOR KREFTER: Stian Boretti har slitt med magetrøbbel, og hadde ikke nok å gi i 1. runde i Budapest Open. Foto: Ole C. H. Thomassen Vis mer