Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Borriello senket egne lagkamerater

Riise og Roma slo Milan på San Siro.

MATCHVINNER: Marco Borriello er på lån i Roma fra nettopp AC Milan. I kveld senket han egne lagkamerater. Foto: AP Photo/Luca Bruno
MATCHVINNER: Marco Borriello er på lån i Roma fra nettopp AC Milan. I kveld senket han egne lagkamerater. Foto: AP Photo/Luca Bruno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): • Milan - Roma 0-1

John Arne Riise var tilbake etter skade for Roma, og bidro til at Roma tok en sterk borteseier mot serieleder Milan.

Marco Borriellos - som er på lån fra nettopp Milan - scoring i andre omgang ble avgjørende i en ellers stillestående og sjansefattig kamp.

Milan hadde ballen mye, men skapte svært lite. Roma lå dypt og ventet på overganger, og hadde få problemer med å demme opp for Milans angrepsrekke.

Robinho misbrukte riktignok en god mulighet for Milan før hvilen, og Zlatan Ibrahimovic misbrukte Milans største mulighet, men avsluttet svakt midt på Doni etter å ha blitt spilt alene med keeperen.

Formsvake Ronaldinho hadde et akrobatisk forsøk fem minutter før slutt, og Massimo Ambrosini hadde også en brukbar mulighet i hektiske sluttminutter uten å tukte Doni i Roma-målet.

Zlatan Ibrahimovic brant en ny mulighet like etter scoringen, og hadde også et mål korrekt annulert for offside på overtid.

Roma klatret med det til 5. plass på tabellen. Med sine 36 poeng leder Milan fremdeles Serie A foran Lazio, Palermo og Juventus som alle har 30 poeng.

TILBAKE: John Arne Riise var tilbake for Roma etter et skadeavbrekk. Her går han seirende ut av en duell med Robinho.AP Photo/Antonio Calanni
TILBAKE: John Arne Riise var tilbake for Roma etter et skadeavbrekk. Her går han seirende ut av en duell med Robinho.AP Photo/Antonio Calanni Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!