Børs: Svakest

Hellas ble for sterke og vant 2-1 over Norge. Kristoffer Ajer uttalte før kampen at han vil vekk fra Celtic og til en større liga. Han var Norges svakeste. Neste gang bør han snakke med beina.

JUBEL OG SORG: Thanasis Androutsos jubler etter 2-0-scoringen til Hellas. Kristoffer Ajer og de norske spillerne fortviler. Foto: Geir Olsen / NTB
JUBEL OG SORG: Thanasis Androutsos jubler etter 2-0-scoringen til Hellas. Kristoffer Ajer og de norske spillerne fortviler. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Hellas 1-2 (0-2)

MALAGA (Dagbladet): Norge spilte privatlandskamp mot Hellas i Málaga i kveld. Laget kom kjapt under med 0-2, men reduserte midtveis i andre omgang.

Laget hevet seg i andre omgang. Totalt sett var det likevel en svak forestilling av Ståle Solbakkens Norge.

Slik vurderer Dagbladet de norske spillerne. Børskarakterene går fra 1 til 10, der 10 er best. Du må ha spilt i 30 minutter for å få karakter.

André Hansen - 4

Keeperen kan ikke direkte lastes for baklengsmålene. Men han gjorde heller ikke noe som var egnet til å imponere. Bar preg av å ha et svakt forsvar foran seg.

Stian Gregersen - 3

Var direkte svak på 2-0-scoringen til Hellas. Klarte ikke å heade ballen vekk fra farlig rom. Ble flyttet fra høyreback til midtstopper, da første posisjon viste seg å være mislykket. Hevet seg i sin vante posisjon.

Stefan Strandberg - 4

Hadde i likhet med Ajer en svak dag på jobb i forsvar. Gikk ikke opp i press på 1-0-scoringen til Hellas. Hele forsvaret lot Thanasis Androutsos stå alene og skyte inn 2-0-målet. Flott heading til 1-2 på corner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer