Børsen: Bare slått av DDE

Slik vurderer Dagbladet Norges spillere etter kampen mot Ungarn.

FORNØYD: Petter Øverby mente man kunne se i oppvarmingen at Ungarn så litt demotiverte ut. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Video: Henrik Ljosland Waale. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Ungarn 36-29 (20-12)

TRONDHEIM (Dagbladet): Norge var store favoritter da Ungarn ventet på motsatt banehalvdel i Malmö Arena. Ungarerne vant riktignok sin gruppe de også, men håndballgutta har raskt etablert seg som en av de aller største gullfavorittene etter at både Danmark og Frankrike ramlet på hodet ut av mesterskapet.

Norge klarte å innfri forventningene og har fått en perfekt start på hovedrunden. De har nå fire poeng og nærmer seg semifinale dag for dag.

Slik vurderer Dagbladet Norges spillere:

Torbjørn S. Bergerud 5

Norges førstekeeper fikk svært få skudd på seg i starten av kampen, og reddet en del av det som kom. Ungarn spiste inn litt av forspranget mot slutten av første omgang - da klarte ikke Bergerud å stoppe like mye. Blir byttet ut mot Sæverås.

Kristian Sæverås 5

Kommer inn for Bergerud på slutten av første omgangen og har en superredning. I andre omgang klarer han imidlertid ikke å stoppe mye av det Ungarn kommer med.

Magnus Jøndal 6

Leverer en godkjent første omgang i Malmö Arena. Kantspilleren scorer på sitt ene skudd fra kantposisjon. Fra straffermerket blir det 50 prosent uttelling den første halvtimen med ett treff og én bom. Bommer litt i starten av andre omgang, men ender på fem fine scoringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer