Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Børsen: Skuffende

Dagbladet har satt karakter på Norges spillere etter seieren mot Angola.

FORNØYD MED TO POENG, MEN: Stine Bredal Oftedal var fornøyd med to poeng, men ikke så mye mer enn det... Vis mer
  • Norge - Angola 30-24 (13-12)

KUMAMOTO (Dagbladet): Norge tok seg videre til hovedrunden etter seier over Angola torsdag. De er nå sikret å gå videre med to poeng. Slår de Nederland i morgen, tar de med seg fire poeng til hovedrunden.

Håndballjentene var store favoritter mot Angola, men klarte ikke å imponere nevneverdig. Angola henger godt med i en svak kamp av Norge, som likevel ender med seier.

Slik vurderer Dagbladet Norges spillere:

Silje Solberg (målvakt) 6 (Norges beste)

Har noen ekstreme redninger, men lar også en del skudd hun kunne tatt gå forbi. Er mye bedre etter pause, og bidrar til at Norge klarer å øke ledelsen litt.

Andrea Austmo Pedersen (målvakt)

Blir brukt til å redde straffer, og gjør det to ganger. Imponerende. For lite spilletid til å bli vurdert.

Stine Bredal Oftedal 5

Starter kampen i et vanvittig tempo, slik som mot Serbia. Har en spillescoring og et mål fra straffemerket før pause, men sliter litt med å finne rytmen som resten av laget. Blir hvilt en del i andre omgang, men scorer når hun kommer inn,.

Kari Brattset 4

Linjespilleren er god i forsvar, om enn litt mer anonym offensivt. Får en tominutter på grunn av holding av linjespilleren til Angola. Har som resten av Norge-spillerne litt for mange feil. Får en scoring kort tid før full tid.

Silje Waade

For lite spilletid til å bli vurdert. Starter på benken for første gang i VM.

Emilie Hegh Arntzen 5

Tar med seg selvtilliten fra forrige kamp, og starter med en umiddelbar scoring. Det er derimot litt for rotete, og for mange bom før pause. Hever seg etter pause og bidrar med flere scoringer. Koker litt for mye topplokket, og det blir for mange feil.

Sanna Solberg-Isaksen 5

Får et par fine mål før pause, men gjør også en feil. Blir for anonym i angrep, og får det heller ikke til i forsvar.

Marit Røsberg Jacobsen 5

Starter på benken, men kommer inn og bidrar med to mål. Blir imidlertid avblåst for tramp, i likhet med flere av lagvenninnene. Får også satt den i mål etter pause.

Camilla Herrem 4

Kommer inn og scorer oppskriftsmessig på kontring. Som alltid mye tempo i kroppen. Har derimot en tramp og bommer alene med keeper før pause (en mesterlig redning riktignok). Før kampen hadde Herrem knapt bommet i mesterskapet, men sliter litt med den angolske målvakten. Ender på to scoringer.

Heidi Løke 5

Kommer inn og får rundjuling på linja. Skaper mye uro for motstanderen. Et stolpetreff før pause. Etter pause bidrar hun med et fint mål på kontring.

Ingvild Bakkerud 5

Kommer inn og bommer høyt over mål. Har også et skudd i blokken. Ikke funnet tilbake til superformen fra Slovenia-kampen.

Malin Aune 5

Starter sin første kamp i mesterskapet. Noterer seg for en scoring, men følger med tramp. Kommer inn mot slutten av kampen og scorer Norges siste mål.

Moa Högdahl 5

Kommer inn og scorer et mål før pause, men har også en bom. Treffer totalt på kun ett av fire forsøk.

Marta Tomac 5

Kommer inn og scorer umiddelbart. Ender på tre scoringer på tre forsøk. For lite spillertid til å bli vurdert.

Helene Gigstad Fauske

For lite spillertid til å bli vurdert.

Stine Skogrand 5

Starter for første gang i Japan. Har et fint mål, men også en bom før pause. Kommer inn og bidrar med en ny scoring umiddelbart etter pause.