Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Børsen: Totalsvikt

Norge tapte bronsefinalen mot Russland. Slik vurderer Dagbladet de norske spillerne.

SKUFFET: Silje Waade er klar for å reise hjem fra Japan etter tapet i bronsefinalen. Vis mer
  • Norge - Russland 27-31 (15-18)

KUMAMOTO (Dagbladet): Bronsemedalje er langt bedre enn 4.-plass, og det var det Håndballjentene brukte som motivasjon til dagens kamp mot Russland.

Russerne har sett fryktinngytende ut tidligere i mesterskapet, men måtte gi tapt for Nederland i semifinalen. Det samme måtte Norge mot Spania.

Slik vurderer Dagbladet Norges spillere (1-10):

Silje Solberg (målvakt) 3

Står svært godt i starten av kampen, og har flere gode redninger. Ut over i første omgang blir det tøffere, og det meste går inn. Vanligvis solide Solberg har en litt vanskelig dag på jobben, og har en horribel bom når hiun glipper et skudd inn i eget nett.

Andrea Austmo Pedersen (målvakt)

Får sjansen på slutten av første omgang. For lite spilletid til å bli vurdert.

Stine Bredal Oftedal 6

Norges toppscorer til pause med fire mål, to fra straffemerket. Har én personlig feil og bommer på tre skudd før sidebytte. Hever seg et hakk etter pause, og er blant dem som bidrar til at avstanden til russerne ikke blir for stor. Seks mål totalt.

TAP: Stine Bredal Oftedal har planer om at Norge skal spille i OL i 2020. Vis mer

Kari Brattset 5

Scorer på to av tre forsøk før pause. Brattset og resten av det norske forsvaret sliter med Vjakhireva. Får ett mål til etter pause, men defensivt har Norge vel så store problemer.

Silje Waade 4

Står godt i forsvar i starten av kamper. Banker inn to mål før pause, men får også en to minutter etter å ha løftet en russer i været. Har litt for mange bomskudd.

Emilie Hegh Arntzen 7 (Norges beste)

Er glad i å skyte fra distanse, og hamrer inn to mål før pause. Har også en bom og en personlig feil. Kombinerer fint med Herrem med en nydelig flyger. Står fram etter pause, og scorer noen flotte mål. Sju scoringer.

TAP: Norge skulle tape bronsefinalen. Emilie Hegh Arntzen var skuffet etter tapet. Vis mer

Sanna Solberg-Isaksen 3

Sliter litt i forsvaret med Vjakhireva, og bommer på sine to sjanser offensivt før pause. Pådrar seg også en tominutter. Forsvarsproblemene fortsetter etter pause.

Marit Røsberg Jacobsen

For lite spilletid til å bli vurdert.

Camilla Herrem 5

Kommer inn og scorer nesten umiddelbart. En lekker lobb. Får i oppgave med å passe på Vjakhireva defensivt. Frimerket Herrem løser oppgaven greit.

Heidi Løke 4

Skaffer en straffe, ellers anonym. Sliter som resten av laget i forsvar.

Ingvild Bakkerud 4

Har et av kampens hardeste skudd, men bommer også et par ganger. Har en personlig feil.

Malin Aune 6

Treffsikker som vanlig, og scorer på to av to før pause. Etter pause blir det den samme uttellingen for den svært gode kantspilleren.

Moa Högdahl

Har én bom. For lite spilletid til å bli vurdert.

Marta Tomac 4

Kommer inn og scorer ett mål før pause. Etter pause blir det to bom.

Kristine Breistøl 5

Får endelig spilletid etter å ha blitt hentet inn for Helene Gigstad Fauske, men får ikke være på banen lenge. Litt mer spilletid etter pause, hvor hun blant annet banker inn to mål. Har en bom også.

Stine Skogrand 4

To bom og skaffer en straffe.

503 Service Unavailable