Du leser nå Dagbladet Pluss

Spillerbørs, Eliteserien 2019

Børskongene i Eliteserien - disse har vært best på ditt lag

Molde topper både tabellen og spillerbørsen. Finn ut hvem som har vært best på børsen i din Eliteserie-klubb.

PALLPLASS: Alexander Stølås (t.h) i duell med Bodø/Glimts Vegard Leikvoll Moberg tidligere i år. Bare Magnus Wolff Eikrem har bedre poengsnitt på børsen enn Stølås så langt i 2019. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
PALLPLASS: Alexander Stølås (t.h) i duell med Bodø/Glimts Vegard Leikvoll Moberg tidligere i år. Bare Magnus Wolff Eikrem har bedre poengsnitt på børsen enn Stølås så langt i 2019. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

Etter at én tredjedel av Eliteserien 2019 er ferdigspilt for de fleste lagene, er Molde serieledere. Odd har riktig nok like mange poeng og to kamper mindre spilt, men neste seriekamp i Eliteserien er ikke før 15. juni.

Også på Dagbladet og NTBs spillerbørs er det de blå fra Molde som dominerer i teten. Midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem har best poengsnitt av samtlige så langt med 6,50, mens Haugesunds Alexander Stølås ligger på plassen bak med 6,10 i snitt.

- Det er kjekt at folk mener jeg spiller bra. Likevel synes jeg at jeg kunne vært mer offensiv, i tillegg til at jeg skulle satt flere sjanser, sier venstreback Stølås til Dagbladet.

- Snakker dere mye om spillerbørs i Haugesund?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.