Børskrakk for landslagsgutta

Slik vurderer Dagbladet innsatsen mot Estland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge-Estland 0-1 (0-1)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): «Hell Hunt - Tallinn», sto det i det tribunehjørnet bortesupporterne var plassert. Det satt ikke mange der. Heller. Men de slapp i alle fall å bekymre seg for helvetes flammer denne kalde onsdagskvelden i Oslo.

Flertallet av de norske spillerne så ut som de spilte i stive parkas. Trøsten er at det ikke ble delt ut poeng, slik tilfellet er på søndag.

Men mot Aserbajdsjan i Baku må alle opp på nivået til lagets to yngste - Mats Møller Dæhli og Martin Ødegaard. Minst.

• Slik vurderer Dagbladet de norske spillernes innsats:

Ørjan Håskjold Nyland...........3Omar Elabdellaoui................4Håvard Nordtveit.................3Vegard Forren.....................3Tom Høgli...........................4Per Ciljan Skjelbred..............3Anders Konradsen................2Stefan Johansen.................2Mats Møller Dæhli................6Tarik Elyounoussi................3Håvard Nielsen....................2

Innbyttere:Per Egil Flo (45 min for Høgli)...4Martin Linnes (45 min forElabdellaoui)........................4Alexander Søderlund (45 minfor Nielsen).........................2Martin Ødegaard (34 min for Dæhli)...........................6Jone Samuelsen (23 min for Skjelbred)Harmeet Singh (14 min for Johansen)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer