- Bortdømt

Mjelde mener tre gale avgjørelser avgjorde.

ULLEVAAL (Dagbladet): Når kampen er 23 minutter gammel, og Vålerenga leder 1-0, blir Charlie Miller klippet ned i straffefeltet av Thomas Holm. Dommeren vinker spiller videre. -  Jeg har sett straffesituasjonen på tv og den er soleklar, sier Brann-trener Mjelde til Dagbladet etter kampen.Han mener slike gale dommeravgjørelser er detaljene som avgjør fotballkamper. Og det er ikke bare denne detaljen han er hissig på.Etter 37 minutter blir Thomas Holm taklet av Martin Andresen. Det ender med litt knuffing fra Holm sin side, og gult kort til VIF-spillere.-  Klart rødt. Han slår jo etter Martin, sier Mjelde.-  Neida, det var ingenting. Det er lov å bli litt hissig og si noe dumt, sier Martin Andresen.Til pause raste han ut på banen for å forklare hva han mente om jobben. Uten at det hjalp laget hans stort. For i andre omgang kom den tredje avgjørelsen som kunne vippet kampen. Ronny Johnsen drar ned Dylan MacAllister når det gjenstår 19 minutter.-  Det var ingen bak Ronny Johnsen, så det skulle også vært rødt kort, sier Brann-treneren.

Medaljekandidat

-  Men når alt dette er sagt så presterer vi bra i dag, mener Mjelde.Landslagssjef Åge Hareide så kampen i håp om å se en friskmeldt landslagskaptein.-  Vi vet hva Martin er god får, så jeg får bare håpe han er frisk nok, sier Hareide til Dagbladet.-  Så og si frisk, sier Martin.-  Ikke tale om Det er naturstridig å sette ham til spill der. Martin skal må prestere på Brann først , sier Mjelde.

 UTE:  Mons Ivar Mjelde var hissig på dommer Per Ivar Staberg både under og etter kampen i går. Foto: Robert S. Eik
UTE: Mons Ivar Mjelde var hissig på dommer Per Ivar Staberg både under og etter kampen i går. Foto: Robert S. Eik Vis mer