Nicklas Bendtner

- Borte i et halvår

Pål André Helland om den siste tida til Nicklas Bendtner i Rosenborg. Til tross for at han nærmest ble latterliggjort i Trondheim, mener Helland det er «mye fotballspiller igjen».

NAVNET STØRRE ENN SPILLEREN: Nicklas Bendtner har bidratt til draktsalg, men ikke mål i F.C. København. Foto: NTB scanpix
NAVNET STØRRE ENN SPILLEREN: Nicklas Bendtner har bidratt til draktsalg, men ikke mål i F.C. København. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Nicklas Bendtner (31) har ennå ikke scoret mål for sin nye klubb, F.C. København. 31-åringen har kontrakt ut året og er desperat etter å få den forlenget av trener Ståle Solbakken.

Bendtner har spilt sju kamper for klubben etter overgangen fra Rosenborg i september. Til tross for måltørken mener Rosenborg-spiller Pål André Helland at det er «mye fotballspiller igjen» i Bendtner.

- Han mister ikke så mye ved at han blir eldre. Han har aldri vært et lyn, men han er fotballsmart og har et bra touch. Han er stor og sterk. Målene kommer, selv om han ikke spiller alle kampene fra start, sier Helland til Dagbladet.

Bendtner var i Rosenborg fra 2017 til 2019.

- Hvordan vil du beskrive tida hans i klubben?

- Bortsett fra at han var borte det siste halvåret, var det jevnt over ganske bra. Han fikk med seg tre titler og to gruppespill i Europa League. Han ble toppscorer det første året. Det er ikke så verst.

Det var mye spekulasjoner rundt Bendtner etter at Eirik Horneland kom inn i klubben i vinter. Grunnen til fraværet skal ha vært at klubben og spilleren hele tida hadde en overenskomst om at han skulle videre. Samtidig var han aldri en spiller et Hornelands smak - med lite løping og duellspill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer