VANT: Even Hovland og hans Nürnberg vant 2-1 borte mot Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga fredag og nærmer seg tetsjiktet på tabellen.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix</div>
VANT: Even Hovland og hans Nürnberg vant 2-1 borte mot Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga fredag og nærmer seg tetsjiktet på tabellen.
 Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Vis mer

Fotball:

Borteseier for Even Hovland og Nürnberg

Mot Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga.

Even Hovland og hans Nürnberg vant 2-1 borte mot Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga fredag og nærmer seg tetsjiktet på tabellen.

Etter en svak start har Nürnberg nå vunnet fem av de seks siste kampene og klatret til en foreløpig 8.-plass. Det er bare fire poeng opp til opprykksplass etter fredagens kamper.

Hovland spilte hele kampen i Nürnbergs midtforsvar en uke før den viktige VM-kvalifiseringskampen i Tsjekkia. Allerede i det 6. minutt spilte han lagkamerat Jakub Sylvestr alene gjennom med et langt framspill, men skuddet gikk utenfor.

Kevin Möhwald ga Nürnberg ledelsen rett før pause. Hjemmelaget utlignet kvarteret ut i 2. omgang, men et hjørnespark resulterte i at Guido Burgstaller nikket inn vinnermålet i det 77. minutt.

I en annen kamp i 2. Bundesliga fredag spilte Bård Finne de siste 20 minuttene for Heidenheim, som slo Karlsruhe 2-1 og inntok 2.-plassen på tabellen.

Finne kom inn på stillingen 1-1. Sebastian Griesbeck ble matchvinner i det 82. minutt.

(NTB)