Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Borteseier for Molde

Molde slo Viking 2-1 på Stavanger Stadion og tok dermed sine første poeng på bortebane i år. Bernt Hulsker ble matchvinner for Molde. Dagbladet.no følger kampen direkte nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde hadde verken scoret mål eller fått poeng på bortebane foran møtet med Viking på Stavanger Stadion. Viking kunne på sin side klatre til 2. plass på tabellen med tre poeng.

Nettproblemer

Allerede etter ett minutt fikk Viking uttelling. Brede Paulsen Hangeland møtte en corner med hodet og banket ballen gjennom nettet! Ballen ble nemlig ikke liggende i nettmaskene, men forsvant gjennom et hull. Men dommer Espen Berntsen dømte helt riktig mål etter at Erik Nevalnd viste fram det store hullet i målet.

Arkitekten Hoseth

Molde har slitt på bortebane hele sesongen, men etter 20 minutter var det klart for sesongens første mål på bortebane. Magne Hoseth la inn i feltet der Arild Stavrum headet ballen tilbake til Magnus Kihlberg. Svensken nølte ikke et øyeblikk med å banke ballen opp i nettaket fra 16-meteren.

Fra scoringen til Kihlberg og inn til pause var Molde det beste laget på Stavanger Stadion. Og da Hoseth fikk ballen i feltet til Viking og la inn til Bernt Hulsker sto det plutselig 2-1 til gjestene. Hulsker fintet litt heldig vekk to Viking-forsvarere og tuppet ballen inn i målet bak landslagskeeper Frode Olsen.

Kjedelig 2. omgang

Etter pause ble det sjansefattig og lavt tempo. Viking sleit med pasningsspillet, mens Molde sørget for å drepe tempoet i kampen ved enhver anledning. Omgangens første store sjanse kom til Molde etter 79 minutter. Tobias Carlsson headet farlig mot mål på en corner, men landslagskeeper Frode Olsen reddet forsøket. Vikings innsats i kampen ligger nærme årsverste, mens Molde scoret to vakre mål og hadde nok kynisme til å holde ledelsen hele kampen ut.

Dagbladet.no følger kampen direkte nå!

<B>ENDELIG BORTESEIER:</B> Magnus Kihlberg, Andre Schei Lindbæk og David Ljung i aksjon under eliteseriekampen mellom Viking og Molde. Molde kunne feire første borteseier i år.