Bortetap for Hareides Malmö i Champions League-kvalifiseringen

0-2 mot Salzburg.

TAPTE: Et mål tidlig i annen omgang og et straffespark sørget for at Åge Hareides Malmö tapte 0-2 borte for Salzburg i mesterligakvalifiseringen onsdag.
Foto: Andreas Hillergren / TT
TAPTE: Et mål tidlig i annen omgang og et straffespark sørget for at Åge Hareides Malmö tapte 0-2 borte for Salzburg i mesterligakvalifiseringen onsdag. Foto: Andreas Hillergren / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et mål tidlig i annen omgang og et straffespark sørget for at Åge Hareides Malmö tapte 0-2 borte for Salzburg i mesterligakvalifiseringen onsdag.

Lagene møttes til første kamp i tredje kvalifiseringsrunde, og det sto 0-0 til 51 minutter var spilt. Da sørget en scoring fra Andreas Ulmer for å gi hjemmelaget ledelsen.

Norske Valon Berisha startet angrepet med en corner, og tre ledd senere avsluttet Ulmer det hele da han plasserte et langskudd oppe i høyre hjørne.

Minuttet før slutt ble innbytter Håvard Nielsen felt av Malmös Felipe Carvalho, og hjemmelaget fikk straffe. Den satte Hinteregger i mål til 2-0.

- Det er veldig unødvendig av oss å skape en straffe helt på slutten. Vi kunne spilt bort ballen mye tidligere, sier Hareide til Sportsbladet.

På tv-bildene så det ut til at Malmö skulle hatt en straffe rett etter, men gjestene fikk ikke mer enn en corner.

- Så lenge det sto 1-0 var det mulig. 2-0 er også mulig, fortsatte en optimistisk Hareide.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Vi måtte hente inn to mål mot Sparta Praha i fjor også, og klarte det. Forskjellen er at vi ikke har med oss bortemål.

Mange norske Hele fem norske spillere var å finne i troppene i Salzburg onsdag. Hos hjemmelaget startet Valon Berisha, mens Håvard Nielsen startet på benken.

I Malmö startet Hareide med sine tre landsmenn på benken.

Av Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget og Andreas Vindheim fikk både Berget og Wolff Eikrem sjansen. Førstnevnte ble byttet på etter 61 minutter, mens Wolff Eikrem fikk knappe kvarteret å vise seg fram på.

Nielsen fikk sjansen for hjemmelaget etter 77 minutter. Berisha spilte hele kampen.

Med 2-0 i bagasjen får Malmö et tøffere utgangspunkt før lagene møtes til returoppgjør 5. august.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer