Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bortskjemt

Landslagssjef Leif Boork tror ikke Espen Shampo Knutsen har fortalt hele sannheten om hvorfor han takker nei til landslagsspill og A-VM i ishockey. - Jeg har en følelse av at gutten er bortskjemt, sier Boork til Dagbladet.

Espen Shampo Knutsen har tidligere uttalt at landslagsspill tar for mye tid i forhold til profftilværelsen i Djurgården. Det argumentet holder ikke for Leif Boork.

- Shampo fikk, som alle utenlandsproffene, beskjed om én ukes samling i november og én i februar - pluss VM-oppkjøringen - etter seriespillet i Djurgården. Men det takket han nei til, sier Boork.

Landslagssjefen mener manglende motivasjon er en større årsak enn tid.

- Under oppholdet i Russland i august fikk Shampo mye spilletid, og mitt inntrykk var at han var glad for å være med i miljøet.

- Men han fikk seg nok en skikkelig knekk etter det mislykkede NHL-oppholdet. Jeg tror ikke han makter presset som ville blitt lagt på hans VM-skuldrer.

- Har du grunn til å tro at det er deg Shampo ikke ønsker å spille for?

- Jeg har tenkt i de baner, men finner ingen indikasjoner på at det er tilfelle.

- Synes du Shampo skylder norsk ishockey å stille opp i VM?

- Ja. Som den største stjerna av alle, har han fått tilrettelagt karrieren på egne premisser. Derfor er det synd at han vender Norges landslag ryggen på denne måten, sier Leif Boork.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling