Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Borussia Dortmund - klubben som viser at alder bare er et tall

Det er ganske gøy å være ung spiller i Dortmund akkurat nå, og det er det en god grunn til - for den tyske klubben samler noen av verdens mest talentfulle spillere og gir de muligheten til å skinne. FourFourTwo stikker innom for å finne ut mer om disse nyetablerte ungguttene i BVB. 

SKAPER STJERNELAG: Borussia Dortmund er ikke redd for å la unggutter slippe til. Den tyske klubben forsøker å skape sine egne stjerner. Foto: Reuters / Wolfgang Rattay / NTB Scanpix
SKAPER STJERNELAG: Borussia Dortmund er ikke redd for å la unggutter slippe til. Den tyske klubben forsøker å skape sine egne stjerner. Foto: Reuters / Wolfgang Rattay / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det er en tåkete vinterdag i Ruhrområdet i Tyskland, og FourFourTwo ser på en rampete tenåring som løper rundt og bølleringer.

Men dette er ikke hvilken som helst tenåring, for to dager tidligere så vi den samme unggutten blende 81 000 tilskuere i en elektrisk atmosfære i Signal Iduna Park. Han sto bak det avgjørende øyeblikket da Dortmund slo RB Leipzig, med et gnistrende løp før han la innlegget som førte til kampens eneste scoring.

Ousmane Dembele er kanskje verdt flere millioner kroner, med det er ganske tydelig denne mandagen at han er som 19-åringer flest. Når han går gjennom BVB treningsanlegg, klarer ikke franskmannen å la være å banke på en dør før han slentrer videre uten å stoppe opp. Det er en uskyldig spøk som er myntet på Raphael Guerreiro, en av bestevennene hans i klubben.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?