Børven nekter å bli presset ut av Odd

Aalesund og Skien-klubben enige om overgang.

VIL BLI: Odd har økonomiske utfordringer og er enig med Aalesund om et salg av Torgeir Børven. Men spissen vil ikke til AaFK. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
VIL BLI: Odd har økonomiske utfordringer og er enig med Aalesund om et salg av Torgeir Børven. Men spissen vil ikke til AaFK. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

Odd har økonomiske utfordringer og er enig med Aalesund om et salg av Torgeir Børven. Men spissen vil ikke til AaFK, skriver Varden.

Børven er spiss på det norske U21-landslaget og en angriper som Odd-trener Dag-Eilev Fagermo vil bygge laget rundt. På grunn av dårlig økonomi kan Børven forsvinne bare tre uker før seriestart.

- Selvfølgelig forstår jeg at Odd må prøve det de kan, og jeg vil heller ikke at de skal gå konkurs. Men det er meg som bestemmer til slutt, og den avgjørelsen tar jeg selv - i samråd med min far, sier Børven til Varden.

Øystese-gutten innrømmer at han vil tjene langt bedre i Aalesund, men sier til lokalavisen at penger ikke er det viktigste.

- Ja, jeg vil nok få en mye bedre kontrakt. Hadde jeg vært 34 år, så hadde jeg nok sagt ja. Likevel er det andre ting jeg fokuserer på nå. Jeg må vurdere hvor jeg vil ha best utvikling. Hvor det vil være best for meg å være for å komme meg til en klubb i utlandet. Jeg har sagt Odd før og mener fortsatt det, sier Børven.

Fagermo liker ikke å miste spissen, men jakten på pengesterke folk i Telemark har ikke båret frukter.

- Men akkurat nå er han jo den spilleren med størst salgspotensial. Vårt håp er å finne pengefolk i Telemark som vil være på å hjelpe oss å beholde dette laget, for vi kan virkelig kjempe i toppen om alle sammen blir værende, sier Fagermo til Varden. (©NTB)