Odd - Molde

Børven snøt Molde for seieren

Men Molde økte likevel luka til Bodø/Glimt.

SE TV: Torgeir Børven stanget inn målet som snøt Molde for seieren. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Odd - Molde 2-2 (0-2)

Fire av fem topplag i Eliteserien møttes til oppgjør fredag, men uansett resultat ville Molde holde stand på topp. Spørsmålet var bare hvor stor luka kom til å være etter 90 spilte minutter i Skien og Oslo (Vålerenga - Bodø/Glimt).

Molde så lenge ut til å ta en oppskriftsmessig seier mot Odd, men med bare noen få minutter igjen ble Torgeir Børven helt i Skien og stanget inn målet som sikret poengdeling. Men Vålerenga herjet med Bodø/Glimt, noe som vil si at Molde likevel økte luka, og leder serien med sju poeng.

Mot spillets gang

Odd har slitt på bortebane i det siste, men var tidvis hvasse innledningsvis på hjemmebane mot serielederen. De noterte seg for kampens første sjanse etter drøye fem minutters spill.

Bare minutter seinere rotet Martin Bjørnbak det til på midtbanen, og Odd snudde spillet. Joshua Kitolano feide imidlertid forsøket over mål.

Men etter 20 minutter var det, mot spillets gang, Molde som tok ledelsen. Leke James driblet seg ned langs høyrekanten og banket til i nærmeste hjørne. Sondre Rossbach skulle tatt den ballen, men den satt altså i nettmaskene bak ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer