Bosnia må vinne mot Norge

Bosnia vil gå offensivt ut mot Norge i EM-kvalifisering i morgen. -Vi trenger seier, sier landslagssjef Blaz Sliskovic.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bosnia tapte forsmedelige 3-0 for Romania på hjemmebane i Sarajevo i sin første kval-kamp. Dermed er de sist i gruppe to på svakere målforskjell enn Luxembourg.

- Spillerne har ikke mange valg - vi må ha seier, sa Sliskovic da han møtte pressen i Oslo dagen før kampen. Og han tror det kan gå etter Norges seier over Romania.

- Det ville vært mye vanskeligere om de ikke hadde vunnet. Nå regner vi med at Norge vil spille forsiktig i begynnelsen av kampen, mens vi skal spille så offensivt vi kan, erklærer Sliskovic.

Han vil ikke snakke for mye om taktikk og planer, men sender følgende melding til Semb og landslaget:

- Vi er outsidere nå, men kan være det motsatte etter kampen, mener Sliskovic, som har med seg en rekke utenlandsproffer til oppgjøret mot Norge.

Treneren har notert seg følgende etter den norske seieren i Bucuresti:

- Vi så Norges kamp mot Romania, og det norske landslaget er veldig godt. Det har spillere av høy kvalitet, sier Salihamidzic, som spesielt trekker fram (Ole Gunnar) Solskjær, (John Arne) Riise, (John) Carew og (Eirik) Bakke.

(NTB)

<B>UAVGJORT:</B> Sasa Papac og Bosnia tok ledelsen mot Tyskland fredag, før Carsten Jancker (t.v) utliknet til 1-1 i Sarajevo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer