Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bosnich fengslet på bryllupsdagen

I dag skulle Manchester Uniteds nye målvakt Mark Bosnich giftet seg. I stedet er han fengslet, mistenkt for å ha ranet og slått ned en mann på strippeklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Aston Villa-spilleren ble arrestert etter en hendelse utenfor nattklubben Legs Eleven i Birmingham i går kveld. Mark Bosnich var ute med gutta på utdrikkingslag - sitt eget. I dag skulle han giftet seg, men det ser ut til å bli et av de mindre lystige bryllupene i historien. Bosnich er mistenkt for å ha angrepet og ranet en mann, og ble avhørt av politiet i Sutton Coldfield. Nå er han løslatt mot kausjon.

Den overfalte skal være fotografen Jamie Jones. Jones ville ikke kommentere hendelsen etterpå.

Men Bosnich lar seg åpenbart ikke stoppe av en alvorlig anklage: Bryllupet går som planlagt i ettermiddag på Coombe Hotel i Warwickshire. Presseoppbudet blir sikkert ikke mindre etter dagens oppslag.

Den australske målvakta undertegnet kontrakt med Man U. denne uka som erstatter for Peter Schmeichel, skriver BBC Online.

<B>LYSTIG KAR:</B> For et par år siden gjorde Mark Bosnich seg bemerket ved å gjøre nazihilsen til publikum.