Bosse-effekten

Molde kan få en positiv Bosse-effekt etter trenerskiftet rett før seriestarten. Selv har treneren brukt påsken til å hilse på spillerne og lære seg navnene.

MOLDE (Dagbladet): -   Det var en OK kamp i dag og klart bedre enn mot Sogndal onsdag i påskeuka (0-0), fastslo Moldes nye trener Bosse Johansson etter 2-0 seieren over Tippeligarival Aalesund FK i Molde.

-  Ikke min fortjeneste at vi spilte en bra kamp. Vi skiftet ut åtte spillere fra siste treningskamp, slik at jeg skulle få sett flest mulig i aksjon. Husk at et par gode var borte i dag, sier Bosse Johansson.

Svensken var spesielt godt fornøyd med sin nye hengende spiss, Dag Roar Ørsal, som han mener får brukt sine tekniske ferdigheter nær mål i stedet for på sentral midtbane. Den tidligere Hødd-spilleren har ballferdigheter utenom det vanlige.

Til tross for at han var fornøyd med det som skjedde i går, jakter Molde videre på en ny midtspiss etter at talentfulle Øyvind Hoaas er forsvunnet til Fredrikstad.

-  Vi har flere aktuelle kandidater. Forutsetningen er at en ny spiss forsterker laget. Spillerstallen jobber vi kontinuerlig med, uavhengig av om spillervinduet stenger 1. april, sier sportsdirektør Espen Silseth i Molde FK.

Et selvmål fra AaFKs Christian Steen og langskudd av Magnus Kihlberg var litt av bekreftelsen på at Molde er beste Tippeligalag i Møre og Romsdal to uker før seriestart. Likevel vil ikke den nye treneren skru opp forventningene.

-   Målet må bli å komme høyere opp på sluttabellen enn i fjor.

TRENERSKIFTE: Bosse Johansen hilser på Moldes avgåtte trener, Reidar Vågnes.